Projektet finansieras av Arvsfonden

Min halloweenfest

Enligt Henrik så är Halloween på andra plats efter julafton/nyårsafton traditionmässigt. För Henrik är Halloween det bästa som finns. Det är då man ska skrämmas. Att skrämma personalen på Fembo är det roligaste Henrik vet för då är jag i mitt esse att då få de se upp och är på egen risk om de vågar för då ska de lättskrämda bli skrämda.

Man firar Halloween på olika sätt. Barnens Halloween är att klä ut sig och gå på spökrundor för att gå från lägenhet till lägenhet för att samla på godis då det är bus eller godis. De vuxna håller sig till trick or treak och då blir det mycket bus fast grövre som att kasta råa ägg.

Här kommer lite tips på hur en perfekt Halloween-fest skall vara:  
Tända ljus

God mat

Godis eller bus

Trick or treak

Skrämmas

Dekorera bostaden

Filmer

Berätta historier

Göra spökrunda/Ghost Walk

CD-skiva med skrämmselmusik

Tips på skrämsel:
Röd spaghetti att känna på

Gömma sig och skrämmas

Hoppa fram ur buske

Föra ljud

Fembos Halloween
Fest var det där och jag hade fixat med en Ghost Walk som jag hade anordnat som en aktivitet där man skulle leta efter godis som jag hade gömt på olika ställen bland annat under Fembos pool, bakom Fembos soffa, i några garderober och i förrådet samt i några fickor med några uppdrag till att man skulle känna med händerna, klätra och krypa på golvet samt att det var någon som fick ketchup på sig. Till detta hade jag en Halloween-cd-skiva.

Vi hade fixat med pumporna och en av desserterna kvällen innan Halloweendagen. Vi käkade god Halloweenmat väl utsökt god käk. Jag klädde ut mig på Halloween till en fågelskrämma. Anna var utklädd till en häxa på Fembos Halloween. Enligt mig själv Halloween-experten Henrik så var det väldigt många där på Fembos Halloweenfest som blev extremt skrämnda.

Halloweenmenyn

Varmrätten:       

Köttfärsfyllda paprikapumpor

Krokodiltungor

Maskspagetti

Sallad:

Taggiga tomater

Spiralgurka

Desserten:

Giftig chokladmousse med monsterögon och gravstenar

Häxbål

Godis

Jättar

Läskiga gubbar

Text: Henrik

20131102_180748 20131102_181700 20131102_195716

 

Dela gärna!
Taggar:
  • Senaste inläggen
    Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

    Våra sponsorer