Projektet finansieras av Arvsfonden

Ängla. Torsdag 11 september 2014

angla pussar

Jag vill inte gå ut matte! Jag vill inte, Matte! Jag spjärnar emot av alla krafter. Ser inte matte, hör hon inte att det regnade. Blänger på henne! Jag vill inte..

-Kom nu säger hon bestämt..

Jag ligger kvar och tjurar.

Men Ängla!! Vi ska i till stan och träffa dina kompisar, träffa Siri, säger hon.

Jag lyssnar med huvudet på sned. Varför sade hon inte det på en gång. Jag reser mig och sätter mig på dörrmattan med svansen viftande…Varför sade hon inte det på en gång…

-Ja gumman jag ska bara hämta lite godis åt dig…Det måste vi ha med oss, säger matte.

Jag steppar runt framför dörren, kom igen matte är du aldrig färdig…

Äntligen jag drar i kopplet, för att komma iväg. Känner inte regnet…Jag som normalt hatar regn.

-Lugna dig säger matte det går inte fortare för att du drar i kopplet.

Säger matte i det vi är framme vid bilen så hon öppnar luckan. Och jag skuttar in..

Vi stannar vi den vanliga parkeringen i stan. Och jag blir utsläppt. kollar runt mig vad många vi var i kväll, Siri , Cassie Sumlan och många fler, jag pratar och pratar för det här är så SKOJ. Jag dricker lite ur en vatten puss.

-Men gumman säger matte vad du pratar..

Medan Anja skrattar.. åt mig..

Men jag är så ivrig att jag inte kan låta bli att prata lite.. Vi går en runda bort mott slottet och Vi får göra små övningar under promenaden. Det är det som är roligt, då får man godisbelöning. Jag är observant på vad matte vill att jag ska göra.. hoppa upp på en bänk, gå baklänges, vända på stället, sitta och så ska matte gå runt mig medan jag ligger kvar. Men värst är nog när jag efter slottsvägen ska lägga mig framför en stor stenhund? Varför Vad ska det vara bra för..När vi återvänder mot bilarna så upphör regnet..Skönt..

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer