Projektet finansieras av Arvsfonden

Änglas dagbok

IMG_2023 IMG_3980

Änglas dagbok.

Hej alla, ursäkt mig att jag inte har hört av mig på länge. Min sommar har varit bra, har varit på västkusten på något som matte kallar semester. Vi var inte borta så länge, men jag fick bada på många platser där vattnet smakade mycket salt. Nosa på många annorlunda ställen. Ingen utav alla dessa platser hade mina tassar trampat runt på innan.

Jag som älskar värme, men det här var många gånger för bra, det var bara att svalka tassar och mage som gällde. Jag fick många räkor och räkmackor till lunch, räkor är mums för lilla magen det.

Vi kom hem igen, och jag kunde inte förstå varför vi plötsligt skulle ner till kyrkogården hela tiden. Till en speciell plats där inne.. Efter eller före kunde vi gå en promenad bort mot Långviken, även här kunde jag få bada, Härligt! Matte började jobba igen, och ingenting var som innan sommaren. Jag låg i min korgstol på mattes kontor och väntade och väntade och väntade.

Men Rolf kom aldrig varje gång det gick någon i dörren så sprang jag fram ivrig för att få tala om för honom vad jag hade gjort och att jag hade saknat honom. Men han kom aldrig, och när nästa kom gjorde jag lika dant nu har jag slutat gå upp och vifta på svansen för han kommer ju inte. Konstigt tycker jag

Ängla Sept 2014

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer