Projektet finansieras av Arvsfonden

Besök hos Äntligen Morgon

Vi är ett gäng  journalister som kommer från Makt i Media och som har varit i Stockholm. Där har vi träffat på många kändisar. Bland annat på TV 4 och på Äntligen Morgon. Som Hasse Aro med min spaning på mordet  på Olof Palme och  Peter Jihde som jag gjorde en videohälsning med i jakten på Zlatan. Tilde de Paula Eby och Anders Timell som min syrra här bredvid mig är kär i. Pratikant-Malin, Gry Forsell, Jonas Gardell samt Anna Kinberg Batra. Då vi var på väg till Jonas Gardell i väntan på att pendeltåget  skulle komma gjorde vi en egen version av Åka Pendeltåg – låt av en annan stor idol nämligen Markoolio. En mycket rolig musikvideo. Bland annat en rolig scen där jag springer i underjorden förbi passerkontrollen. Sen gjorde jag en spökmusikvideo på vinden.  Vi åt på olika restauranger. Vi shoppade också där. På tågstationen köpte jag några böcker. Böcker på mordet på Olof Palme.

Vi gjorde ett studiebesök på Naturhistoriska museet.

/Henrik Daleke

Gry Forssell

Gänget på Äntligen Morgon.

Jonas Gardell och Emma Farber

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer