Projektet finansieras av Arvsfonden

Bingolotto och Ullared

I söndags den 20:e oktober åkte vi upp till Göteborg. Vi fick en rundvandring i studion där bland annat Bingolotto spelas in. Jenny körde fel som vanligt, men det var faktiskt vägarbetets fel. Vi satt i publiken och hade varsin lott och ”duttpenna”. Denna gången satt vi på fel sida, men vi blev lovade att få stå framme nära borden nästa gång vi kommer.

På vägen tillbaka till Ullared såg vi Liseberg. Det var upplyst och fint i blått. Vi hade hyrt två stugor. Det var trångt men mysigt.

Måndagen den 21:e oktober ringde klockan vid 07.30. Det blev frukost och sedan städning. Vilken tur vi hade på Gekås, ingen kö. Vi gjorde lite fynd. Jenny hittade en jättesnygg skinnklänning. Anna var nöjd med sina lösnaglar, halsband och presenten till Henke. Anette hittade filmer och kläder. Andreas blev nöjd med sitt köp av jacka, en riktigt självlysande sak. Så ni kan inte missa honom. Claudias favorit var en cd-skiva med Danny.

Sen slog klockan 14.00 och vi träffades utanför kundservice för vår intervju med Morgan och Ola-Conny. Andreas tjatade om att vi skulle träffa tre killar, Ola, Conny och Morgan. Killarna (enligt Jenny gubbarna) var försenade och blev utropade i högtalarna. Sen fick vi en jättebra intervju. De berättade om sin nästa resa som ska gå till Australien. Så det får ni inte missa!

/Makt i Media

 

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer