Projektet finansieras av Arvsfonden

Dagläger vecka 29

Måndag
Har intervjuvat Linnea Henriksson och sätt konserten Gyllene Tider. Det var trevligt där. Mycket bra musik. Sen dissar jag av vad jag tycker om korkarna på Coca Cola-flaskorna samt av vad man inte ta in på området. Vissa saker man inte införa är löjliga. Vi fikade där Låten: Gå och fiska är mycket bra och välgjort och för egen del perfekt för fiske efter gäddor.

Tisdag
Var vi hos Richard. Så jag föeställde mig vara en rädd gädda som fick simma fort snabbt undan en hungrig haj. Sen mot anfall mot en bläckfisk med klubba. Sen var vi hemma hos Richard och grillade korv så jag var grillmästare. Sen visade han maskerna som jag gick igång med och skrämnde Jenny och Caroline.

Onsdag
Har vi badat och käkat hamburgaretallrik. Det blev en dag på stranden istället för jobb för att vi fick byta dag att vi visste hur vädret skulle bli av resten av veckan och att det är en stor sol idag Onsdag på väderlekskartorna. Ett scoop  om minibussens dörr att blondinerna Jenny och Caroline inte kunde öppna dörren för att Jenny trixade med handtaget. Ni förstår. Blondiner gör vad som helst för att komma i rampljuset och trixa med proppar är hon bra på bland annat Fembos proppskåp är ett dåligt exempel så allt som har med teknik skall blondiner hålla sig borta ifrån. Sen dissar jag koisken på badstranden att de inte har aftonbladet och tv-bilagan. När vi var i Järnevik så åkte vi till Karlsborgs fästning bara för att vissa var den ligger för någonstans. Där spökar det. Det ska jag se fram emot. I höst i oktober har vi ett spökläger där.

Torsdag
Vi var i Karlshamn  på  Östersjöfestivalen med olika marknadstånd och festivalparaden. Festivalparaden är av vad jag tycker är häftigt med olika spex bland annat sånt som jag får tänka på min blivande hustru som du säkert förstår snygga vackra tjejer som dansade magdans så man såg deras fettvalkar. Precis utanför Pizzaetta såg vi festivalparaden. Lite musik på torget av dom som fanns där på plats. Vi intervjuvade två personer. Det var en festivaldirektör och en besökare. Det slutade med att vi var i en affär och handlade fika till idag fredag och det var chokladbollar.

Fredag
Är en redaktionsdag som alla ska skriva sina texter om Makt i Medias dagläger av alla aktiviteter som vi var och gjorde. Det blir mycket efterarbete på redaktionen.

Recensionen av de tre dagarna av Makt i Media:s  dagläger av de olika platserna som v i åkte till är mycket roliga och många klart sevärda aktiviteter vi var på och Gyllene Tiders låtar mycket bra välgjort och tycker att de sjunger jättemycket bra och är på Henriks topplistor och många bra scoop

 

Bild på artisten Linnéa Henriksson. Linnéa är sommarklädd.

Linnéa Hneriksson

.

Makt i Medias medieproducenter sitter på en filt. Det är mycket människor runt omkring. Makt i Media väntar på att konserten med Gyllene Tider ska börja.

I väntan på Gyllene Tider.

Emil står framför en greenscreen med utsträckt hand och keps på huvudet.

Emil testar green screen

Bild på någon som bär en otäck mask

Bild på Claudia, Jenny, Ylva och Carro som poserar i vattnet i sjön

Bild på karnevalståg, sambadamer

 

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer