Projektet finansieras av Arvsfonden

Den förvirrade Henke på mystiska äventyr med deckarkunskaper

Vete herren i himlen den blå vilket scoop. Snacka om scoop. Här kommer något som får folk att tappa andan. Tänk något sådant bara händer mig Henke. Jag som hade med mig boken Spår av Brott hur tekniken löser fallet CSI av Alfabeta-förlaget av Clive Gifford. Det är komiskt. Det skulle man ha filmat. Kom till fel ställe. Och satte kortet i fel dörr. Och det lyste rött. Men jag kom in ändå på något magiskt sätt. Mycket mystiskt. Och då var jag förvirrad. Och det var fler som blev förvirrade. För att ingen fattade vad jag sa. När jag berättade detta vid restaurangen var de helt nollställda.

IMG_6775

 

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer