Projektet finansieras av Arvsfonden

Det kommer att bli ett nyhetsscoop

Om jag Henrik Daleke hade skapat ett eget tv – program så skulle det ha handlat om film där. Jag skulle visa filmtrailers och även att tipsa om filmlänkar och filmer, mina filmprojekt, stuntscener och specialeffekter hur en filmkväll skall vara, aktuella filmer, filmmanus, skådespelare och en intervjuv om Audios Videos koppling till sf bio samt visa min spökdokumentär. Och jag skulle bjuda in gäster. Det här skulle betyda väldigt mycket för mig och att jag skulle lägga ett stort arbete bakom det för att jag är en stor filmälskare med film som mitt stora intresse.

Även jag har några projekt jag har lagt åt sidan så länge jag haft mycket att göra som ett musikprojekt som en musikvideo och ett filmprojekt som en film. Jag vet att det ska göras men att det tar tid och då hinner andra projekt komma fram. Det är som så att dessa projekt görs på Fembo. Men att det finns saker att göra hela tiden. Det här kommer att bli ett nyhetsscoop för våra skattebetalare lite längre fram i framtiden. Till dess får man vänta till tåls. Och det här skall väl stilla er nyfikenhet. Var visst några jag hade fått napp på som inte kunde hålla borta sin nyfikenhet. Har inte era mammor fått hålla er borta från syltburken. Syltburkens väktare är en krokodil från Nilens krokodilfyllda flod. Då lär det hända något.

Henrik Daleke spånar på ideer på hur man kan planera  det hela med kollegieblock och bläckpenna. Så att vi kan utarbeta konceptet. Med en liten tanke bakom det hela. Det heter TV-serien Dallas.

Till helgen:

Nu till helgen så ska jag börja forska kring journalistimperium. Sen ska jag följa med till Backabo. Det blir kalas också. Sen blir det vanliga med Harry Boy på V- 75:an och lördagsgodis. Sen ska jag till Göteborg på en resa till BingoLotto och hämta ett pris, en fritidsresa. Jag ska dra ur urnan.

/Henrik

Henrik sitter vid en bänk. Framför honom ligger en otäck mask.

 

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer