Projektet finansieras av Arvsfonden

Disco i Olofström på first Hotell

Det  var lördagen den 12 sep  det började med att farsan hämtade mig kl halv 5 hemma hos mig på fembo . Det är en timmes resa  först när vi kom dit så var det tacobuffe . Sen var det kaffe och kladdkaka . Sen var det dans  först dansade jag lite för mig själv . Sen såg jag en sådan läcker brud och tänkte gud vad söt hon är henne måste jag bjuda upp så jag tog mod till mig och bjöd upp henne till Jag vill vara din Magareta.  Vi tog varandra i handen och tittade i varandras ögon . Jag kände att det var kärlek vid första ögonkastet. farsan bara satt   och tittade på och drack tre koppar kaffe . Hon kollade in mig och flörtade med mig . Jag fick hennes Fb adress så nu håller vi på att lära känna varandra först. så när vi kom hem så var jag så lycklig.

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer