Projektet finansieras av Arvsfonden

Elmia bilmässa 2015

DSC06214 DSC06221 DSC06238 DSC06249 DSC06250

Under påskhelgen besökte jag Bilsport and Custom Motorshow även kallad Elmia bilmässa.

På lördagens morgon åkte vi till Jönköping till bilmässan. Vägen var lång och ibland tråkig.

Men när vi närmade oss bilmässan så såg vi massvis med amerikanare och andra bilar längs vägen som var stylade.

På mässan fanns det flera olika hallar där dom ställer ut motorcyklar, ljudbyggen, lastbilar och motorsport av olika slag.

Jag tyckte mässan var jätte rolig därför att jag träffade extremsports gänget Rackartygarna på mässan och att jag fick sitta i en militär bandvagn. Det var coolt. Det jag också gillade var den ny invigda Volvo 240 hallen. Dom firade att det var 40 år sen den kom. Jag tittade också på lowrider amerikanare bilar från USA. De hade nämligen en hoppshow. Tyvärr var det så mycket folk att man bara såg ett däck. Jag tyckte mässan var bra, men lite väl stökig på grund av berusade besökare.

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer