Projektet finansieras av Arvsfonden

Emma på Göteborg Open 2015

Fredagen den 20/11 åkte jag och ett gäng från småland till Göteborg för att tillbringa helgen där och tävla i olika grenar. Efter en tur runt om Göteborg för att hitta hotellet som den gps:en som tydligen inte har uppdaterats inte hittar dit så använde vi gps:en i mobilen som funkar bra kom vi äntligen fram så vi kunde checka in, äta och förbereda för natten.

Efter en härlig nattsöm och frukost var det dags att förbereda sig inför invigningen. En häftig inmarsch och vår invigningstalare presenterades Gunilla Wallengren och invigde hela tävlingen och konfetti sprutades ut. Några människor som är med och gör STREETWORKOUT visade upp sig och det var döhäftigt.

Min första tävling som är luftgevärskytte började inte förrän kl 13:00 så jag hade gott om tid så jag kollade när dem andra tävlade och kollade in sponsorer samt äta.

Kl 13:00 var det dags och ställa sig i kön till luftgevärsskytte och jag var inte alls nervös för det. Fick in många bra poäng men det räckte inte till guld silver eller brons men jag är nöjd med det.

Så var det dags att åka till simhallen med buss. Innan tävlingen fick vi värma upp oss och testa olika startpositioner som tex starta från kanten eller i vatten. Jag valde att starta i vattnet för att jag får kallsup när jag startar från kanten. På mitt första heat simmade jag på 35,32 sekunder och när jag ska simma på 2 heatet så gäller det att komma nära sin egen tid som möjligt och jag simmade på 34,69 på 2:a heatet sekunder så de skiljde 0,63 sekunder. Jag tänkte då att det blir en silver eller brons. När det var dags för prisutdelning så tog dem för ålderskategori 7-12, 13-20 och 21 och uppåt. När dem ropade upp på första plats kom Emma Lindblad då blev jag chockad glad och höll på att gråta trots att jag inte vill och gick fram och hämtade guldet och tog emot gratulationer. Mina 2 andra som var med mig gick bra också. Robin fick silver och Anna kom på 4:e eller 5:e plats.

Efter det var det dags att göra sig i ordning för fest och åka tillbaka till hotellet och anläggningen där kunde jag fira med dem andra att jag/vi har fått guld och silver och andra medaljer med god mat och dans till live musik innan vi laddar med nya batterier inför morgondagen.

Efter en ännu härlig nattsöm och frukost fortsatte tävlingarna och för mig var det bara femkamp. På femkampen samlar man ihop poäng på fem olika grenar blindgång, hörnboll och dem andra kommer jag inte ihåg vad dem heter. Jag fick deltagarmedalj. Ca 2 tiden åkte vi hem nöjda och belåtna och vill åka dit nästa år igen.

 

Emma Lindblad           emma 3

Emma Lindblad          emma 4

emma 5

 

/ Emma Lindblad

 

 

 

Dela gärna!

Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer