Projektet finansieras av Arvsfonden

Femboresan till Göteborg

Femboresan till Göteborg:

I år går fembos sommarresa till Göteborg och Ullared. På Lisebergs Nöjespark kommer jag att åka åkattraktioner som FlumeRide, Kållerado, Spökhotellet Gasten, Radiobilarna att prova på Femkamp och att prova lyckan på olika spel. Det roliga är att se om det är någon som blir blöt eller att någon blir skrämd. Sen får vi hoppas att jag vinner på deras spel. Och jag ska naturligtvis se till att ha ombyte med mig för att det kommer att förväntas att jag blir blöt när jag åker vattenåkattraktionerna.

På Ullared GK:ås kommer jag att shoppa CD-skivor, behövande kollegieblock, snygga kläder, böcker samt lite andra saker med hjälp av personal. På Ullareds Camping förväntas rävar bakom bakom öronen. Fiske, badminton, nattliv och vandringsleder utlovas där. Jag kommer att ha med mig kastspöet, kortleken och cd-skivor till festen. Vi kommer att spela minigolf på campingen. Det blir många scoop om Femboresan till Göteborg.

Till helgen:  

Det kommer att bli att fira Mors Dag, spelar på hästar, kolla på film, fixa med Lördagsgodiset, surfa på nätet och laga mat det blir kyckling i ugn med dragonsås och ris samt motion på gåbandet.

/Henrik

 

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer