Projektet finansieras av Arvsfonden

Filmer på YouTube

Snuten i Varuhuset är en mycket rolig film  som man kan skratta mycket åt. Han är en knubbig galleriavakt i ett köpcentrum som gör egna stunt som att famla ramla bland annat och det är en sån där slapstickhumor. Filmen är klart sevärd.

American Pie är en mycket rolig film som man kan skratta jättemycket.  Handlar om ett gäng killar som anordnar en fest som sen går galet till och sen sänds det ut på nätet. Filmen är klart sevärd.

A Day To Die Hard är en mycket bra film med härligt perfekta specialeffekter och på bio när jag såg den på bio så ger den filmen en härlig biokänsla. Jag har den på blueray-film och den och är mycket väl bra gjord. På bluray är den ifrån 7,1 i ljudsystem av den filmens ljudformat. Filmen handlar om en polis som är på fel plats vid fel tillfälle men denna gång i utlandet där hans son sitter i fängelse och är en agent. De ska stoppa några skurkar en av dem en blondin och rädda världen från en katastrof med en kamp mot klockan.  Filmen är värd alla stålar och är klart sevärd.

Text: Henrik

 

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer