Projektet finansieras av Arvsfonden

FOMS konferens i Falun

Bildtext:Bildtext 
Fotograf:Jenny står framför två av Makt i Medias rollups. Måns Möller står på scen och föreläser. Han håller en mikrofon i handen.

Under tre dagar i slutet av mars deltog jag på en fantastiskt inspirerande konferens som arrangerades av FOMS i Falun. FOMS är en rikstäckande ideell yrkes- och intresseförening som har till syfte att stödja tjänstemän och andra med intresse för fritids-, rekreations- och kulturfrågor för personer med funktionsnedsättning.

Jag fick ta del av föreläsningar som handlade om bland annat hälsoinspiratörsprogrammet på Högskolan i Gävle, Jan Svärdhagens föreläsning om Internet och Ia Kjellsdotter som presenterade Passalen. Fredagen avslutades med Måns Möllers föreläsning ”Jävla pajas, det här skojar du inte om.” Självklart fanns Makt i Media på scen för att berätta om projektet och visa upp Häxans hämnd och Bruna bönor VS Aliens. Nu hoppas vi på medskribenter till sajten. Jag kände mig riktigt peppad när jag begav mig hem ifrån Falun! Vilka fantastiska dagar!

/Jenny

 

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer