Projektet finansieras av Arvsfonden

Företagslivet

Äventyr och film:

Jag är en vildmarkskille och en äventyrsmänniska för att jag gillar äventyr och friluftsliv som vandringsleder bland annat Lyckåleden. Jag gillar film och att ge ut filmtips.

Om Henrik:

Jag gillar att skrämmas och att ge ut skrämseltips till Halloween och att gå in i spökslott. Jag gillar spaning och hemligheter och Arkiv X tv-serien och att upptäcka och utforska. Jag är en cool kille och som gillar att skämta och försöker vara häftig i allt som jag gör och då känner jag att jag är tuff och att det blir en utmaning för mig och då pumpar  adrenalinet för att spänningen stiger.

Företagslivet och Växsjö:

Företaget Henke Camp Adventures ska in i journalistlivet som konsult för mina journalistkunskaper och då är det mycket med datorer, kommunikation, hemsidor, visitkort och mobila team. Företagslivet och journalistlivet ska gå hand i hand liksom. Syftet med detta är att det ska gå ut i samhället. Anledningen är att jag kommer att göra något stort i detta som jag blir känd i. Igår åkte jag till Växsjö. Där ska jag gå på en mässa och intervjuva en kändis från filmen Hur många lingon finns det i världen och sen ska jag kolla på en fotbollsmatch mellan Sverige och Nordirland.

Till helgen och ett filmtips:

Till helgen så ska jag gå på kalas och titta på någon bra film och att fembo anordna en fixardag för vad som skall göras i trädgården utomhus bland annat att gräva en pool i gräsmattan samt att kolla på Eurovision Song Contest för då blir det fest för då ska alla boende och personal in till mig. Jag kan passa på och ge ut ett filmtips. Filmen heter Wolfhound The Rise of the warrior. Det är en äventyr och fantasyfilm. Filmen handlar om en krigare som rymt från en slavhandel och som sen ska kämpa mot de onda. Han skall föreställa sig vara en gud och som ska rädda en prinsessa och försöka få in en drake tillbaka in i drakhållan.

/Henrik

 

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer