Projektet finansieras av Arvsfonden

Fredagen den 21 mars

Claudia jobbar på hunddagis på Rosenholm där även jag har jobbat en gång i tiden. Efter det jobbet började jag jobba på Ahlberg bil som reparerar och säljer Volvo och Renault. Jag valde sedan att sluta där. Sedan började jag jobba på Vedeby trä och service där jag har jobbat tidigare. Medans jag jobbar där håller jag på att söka efter nytt arbete. På snickeriet tillverkar vi trälådor som ska till olika ställen i södra Sverige. Vid sidan om snickeriet ligger Retmo som står för retur och montering. Där finns även en avdelning som kallas trädgårdsgruppen. Dom har som arbete att hjälpa kommunen med trädgårdsarbete och städning.

Detta skrevs av Andreas Pettersson.

 

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer