Projektet finansieras av Arvsfonden

Gillar saker som börjar

Jag är en kille på snart 36 år som gillar att skriva bland mycket annat. Ofta gillar jag när det startas nya saker. Okej bara för att något är nytt så blir det ju inte automatiskt bra. Nya saker ger däremot ofta en glädje och inspiration. Jag blev så glad när jag fick reda på ”Makt i media” Det här hoppas jag att vi alla deltagare kan göra något kul, spännande och intressant av. Så där apropå på inget särskilt, så tycker jag om amatörteater, både att delta i själv och titta på. Använder rullstoll gör jag. En funktionsnedsättning, CP har jag. Sport gillar jag! (mest som åskådar men ändå, hett!) Häromdagen var det ju Valborg. Dock utan eldens värme för min del Istället vännens värme. Tro inte att jag ogillar Valborg för på något sätt förstarker eldens energi min egen kraft lite. Synd bara att det i alla fall här inte var någon direkt hög tempratur att tala om.

Våren är min favorit, gillar den faktiskt ännu mer än sommar. Våren ger en liksom en mer fräsch känsla. Sällan lik högsommarens kvava hetta. Var ute lite idag och jagade efter ett spelschema för det lokala fotbollslaget. Hittade dock inget men jag ska inte ge upp jakten ännu. Jag gillar ju temat, starter!

Ha det bra!

David Hansson

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer