Projektet finansieras av Arvsfonden

Glitter och glamour på Makt i Medias filmpremiär

Filmerna som visades där:

Träskmonstret på Skräckön
Sagan om Oden
Blixtermannen

Torsdagen den 5 februari kl: 16.00 – 17.15 var det Filmpremiär på SF Bio av Henriks, Jockes och Emils filmer som Makt i Media visade upp på SF Bio. Vi bjöd på cider, ostbågar, chips, popcorn och tårta. Det var det vi hade till minglet vi hade där och gick runt och pratade med andra journalister som fotade där. Dagen efter filmpremiären är Henrik, Jocke och Emil i Blekinge Läns Tidning. Drygt 80 personer kom till premiären.

Exklusivt för Träskmonstret på Skräckön är en musikvideo där jag rappade hip hop och ett filmtal.

Här kommer ett urval från mitt filmtal:

”Jag har själv ett stort intresse av film och tittar mycket på film. Filmmanuset började som filmideer till ett manus på Makt i Medias läger i Pagelsborg så det är jag som ligger bakom manuset helt själv. Jag är både manusförfattare, regissör och skådespelare för Träskmonstret på Skräckön. Det är jag som har huvudrollen i den filmen.

Jag kanske skulle nämna det att grundtanken bakom dom blondiner som var med i filmen baserades på Jenny Lenemark. Den blondin som fick staven i huvudet. Hon har än i dag en liten bula i huvudet.”

Resten av filmtalet finns på Henriks blogg på P4 Blekinge.

Text: Henrik Daleke
Foto: Makt i Media

En tårta med rosar. I mitten av tårtan står det Makt i Media.

Världens godaste tårta!

Henrik och Joakim blir intervjuade av media.

Henrik och Joakim blir intervjuade av media.

Skålar med chips, popcorn och ostbågar.

Mums!

Joakim blir intervjuad av media.

Joakim blir intervjuad av media.

En bild på besökare som minglar.

80 personer kom till biografen.

Några av Makt i Medias medieproducenter håller upp filmaffischer. De står bredvid varandra. Bild på publiken när de sitter i biosalongen. Madde, Jenny och Emil poserar framför en stor duk med Makt i Medias logga på. Affischer över de filmer som visades. Bild på några av de gäster som besökte filmvisningen. De ser mycket glada ut. En gruppbild på Makt i Medias medieproducenter. Makt i Medias medieproducenter står på rad framför filmduken.

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer