Projektet finansieras av Arvsfonden

Helgens uppdrag

I helgen var vi på invigningen av Allhallen i Holmsjö. Som vi har jagat Eric Saade och äntligen fick vi träffa honom. När vi är ute på uppdrag är det oftast så att en av reportrarna har kommit på en idé, kanske någon de vill intervjua eller en plats att göra studiebesök på. Det rings och mailas runt och oftast får vi positiva besked från exempelvis artisters bokare att vi får möjlighet att träffa dem. Då är det även den reportern som får göra själva intervjun.

Madde, Jenny och Ylva som var med fick i detta fall dra lott vem som skulle göra vilken intervju. Vi på Makt i Media jobbar med både förarbete, själva intervjun som är det som egentligen kräver minst tid och efterarbetet med redigering och upplägg på vår hemsida.

Allt var över förväntan, vilken hall de byggt och Eric var lika snygg i verkligheten tyckte Ylva. Hans show var snygg med både dansare och bra sång.

Vi fick även träffa Tobbe Trollkarl som såklart trollade för oss. Han var lite förvånad när han svängde in på den lilla grusvägen innan Allhallen uppenbarade sig mellan träden. En liten sekund funderade han på om någon faktiskt hade blåst honom att han skulle uppträda i en stor arena.

/ Makt i Media

Eric Saade blir filmad och Ylva intervjuar honom
Eric Saade och Ylva under webb-tvintervjun
Tobbe Trollkarl sitter och berättar för Makt i Medias reporter Jenny om trolleri

Tobbe Trollkarl blir intervjuad av Jenny

 

 

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer