Projektet finansieras av Arvsfonden

Henrik Daleke utvecklar filmprojekt till filmbranschen

Nu ska jag vara en viktig person. Därför att jag nu kombinerar affärslivet med journalistlivet. Och att bli drivande och organisera mitt filmprojekt. Det filmprojektet heter Killnytt. Då behöver jag lite kontakter med filmfolket i filmbranschen så att jag själv kan glänsa bland andra kändisar att festa och mingla med skådespelarna och utbyta visitkort. I och med att jag går nära mina ledare så ska jag också gå in på ledningsbranschen på Makt i Media och att göra dem till kändisar. Så att man kan komma bakom kulisserna och träffa arrangörer.Det var ju någon som sa: Någon gång i livet. Så att man kan komma på filmgalor och  träffa kändisar. Då får man gå på kändisfester och så blir man själv en kändis. Jag hoppas hon står för det också. Nu ska jag sätta mina ledare på  jobb som man kan läsa om på min. Vägen dit börjar i lokalen Porslinan/Ungdomens Hus. Där ska vi visa upp alla våra filmer allt ifrån Häxans hämnd till sista filmen som görs i år 2015.

Planen bakom är att: Upplägget hade sett ut så här: Jag skriver  autografer och manus åt Hollywood samt tipsa om kommande filmer. Och ta emot beställningar för kommande  filmvisningar för dom på Pantarholmens Willys och Slottsbackens Willys och då ute på Arena Telenor. Och att dela ut visitkort   samt kommentarer om filmerna vad folk som tittar på filmerna tycker om våra filmer och mingel. Och att stå på scenen efter alla filmernas slut och föreläsa om våra filmer. Är det detta som krävs för att komma ut i filmföretagen så att de kan köpa Makt i Medias tjänster. Det här är ett filmevent till filmfestival som sen går till filmföretagen i filmbranschen. Vi ska också skriva en bok om Häxans Hämnd och till sista filmen som görs i år 2015 med filmcitat och om en mediesajts verksamhet. Och att dela ut den boken till olika gruppboenden och bibleoteket. Vem vet om Hollywood tar kontakt med oss. Och att göra film av den boken. Vilka står bakom? Vad är för eller nackdelar? Rätta gärna mig.

Lista på gruppboenden som står bakom:

Fembo

Henrik Daleke

Dela gärna

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer