Projektet finansieras av Arvsfonden

Henrik – den store amerikanske supersnuten

Henrik är den store amerikanska supersnuten och den vilda jakten på blondinerna i spökhuset spökskratt ha ha ha ha. Om man åker jorden runt till världens 13 kända spökplatser, det ska jag bland annat guida om, som olika resor så hoppas jag på att många blir skrämnda.

Har ni hört det senaste skvallret om Kalle? Det kan vi prata om nästa gång vi träffas.

Ett nytt vårtecken är att jag ska fiska till helgen och jag ska grilla korv också. Sen har det kommit ett scoop. Det har lite att göra med och något roligt som har hänt. Det är en av personalens personalfester på Stars and Stripes den ene värre än den andre. Källan till detta påstående är på min lillasyrras gruppboende en personal på Backabo.

Nu vet jag det också att jag är en byfåne och en pajsare. För lite sen så tror jag att det var någon som hade med ketchup sprutat på någon personal.

 

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer