Projektet finansieras av Arvsfonden

Henrik på spännande äventyr

Nu ska jag tipsa om äventyr och äventyrsresor i vildmarken där man tältar på olika världsdelar. Där man kan bestiga berg , åka forsturer och utforska grottor.  Henkes Camp Adventures som din reseplanerare och researcher och fungerar som konsult med mina journalistkunskaper. Och då ingår filmtips, filmkvällar, fisketurer, tältning, killsnack, filmsnack, filmteknik, skrämseltips till Halloween och på spaning med kikare samt fester som festfixare. I Henriks fotspår så har jag varit i Antarktis på dess vildmarker, jag har varit i Sydamerika där jag har bestigit berget Corcovado i Brasiliens vildmark, jag har varit i Oceanien där jag har besökt Kroombit Park i Australiens vildmark, jag har varit i Asien i Mongolisk vildmark och där har jag åkt forsturer på Jenisej och jag har varit i Afrika i Zimbabwes vildmark och där har jag utforskat grottor.

Jag har varit på alla dessa platser på Expedition Carpe Adventures. För att jag flög dit med Jambo Tours flyg trorts min flygrädsla och fick hjälp av personal ombord på flygplanet att lugna ner nerverna. Jag som har varit där på alla dessa platser kan idag berätta hur spännande det var. Att bestiga det berget var en upplevelse. Det tog mig flera dagar att komma ner från berget. Att åka forstur var en upplevelse. Jag höll på och bli blöt. Vattnet från floden stänkte på mig. Att utforska grottor är en upplevelse. Jag kunde inte hitta ut från grottan för att jag gick vilse i grottan.

/Henrik

 

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer