Projektet finansieras av Arvsfonden

Henrik som festfixare

Henrik som festfixare:

Jag är nämligen en festfixare och då är det någon form av Halloween eller filmkväll eller någon annan form av kalas med tema gärna i agentstil. Det kan vara tema film eller tema Halloween.  Då ska man vara finklädd. Då brukar jag fixa med recept på nätet och tillaga maten. Jag fixar med film och musik och dryck. Då anordnas skattjakt eller spökjakt till festen. Det blir som en aktivitet.

Skattjakt och spökjakt:

Via ledtrådar på en skattkarta tar man sig till slut till den stora skatten. En spökjakt anordnas ungefär som en Ghost Walk att man är utomhus och promenerar med ficklampor och läskig musik.

Fiskehistorier:

En gång jag fiskade var på Hasslö skärgård med min egna plasteka full av mossa som jag åkte ut med på havet.  Jag fiskade även på Sturkö då jag blev jagad av en kossa och satte foten i en ler pöl så den blev kladdig.  Stöveln var så pass kladdig att jag drog ut foten från stövlen och satte foten i lerpölen.  Jag tvingades stå där blickstilla för att det stod inte direkt någon liten kossa och glodde ilsket på mig. Det var en ungtjur. Då var jag inte så kaxig. Det hände mig när jag var 16 år.

/Henrik

 

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer