Projektet finansieras av Arvsfonden

Herniks hemligheter

Jag heter Henrik John Niklas Daleke och jag bor på Fembo och är journalist och jobbar på Pantarholmens Willys och på Personalbutiken och går i skolan och går på KHK-matcher med fabror Mats. Mina intressen är hip hop och hårdrock fiske och roliga scoop och fotboll ishockey och biljard och googla på nätet och kolla på olika videoklipp på You Tube.

Jag har en dröm att ha en egen hemlig agenda med night time videos som jag hade tänkt vara en av tre ledare för och då ska en av dem vara webmaster och coola visitkort. Jag då tänkt att jag hade tänkt hjälpa någon med detta. Det som jag kan avslöja är att ett av användningsområderna blir privatspaning. Jag är en privatspanare och jag är duktig på privatspaning faktiskt ett proffs på privatspaning så jag kan tänka mig ett sådant uppdrag och då behöver jag jättemånga kollegieblock och för mig tar det timtals timmar på det och det blir nog bäst jag gör det på Fembo med väldigt många kaffepauser. Först goooglar jag och sen skriva av den informationen och på det får jag en rapportering på Willys. Jag fiskar upp gäddor och sill.

Jag tycker om att skriva mycket. Jag gillar film jättemycket och i mina drömmar hade jag tänkt göra en biofilm och bland annat där hemma på Fembo försöka med ett filmmanus och jag har en samling filmer. Jag gillar wrestling och då ska det vara women wrestling och det kan jag sitta i timmar att kolla på  you tube. I mina drömmar hade det varit häftigt om jag var domare i women wrestling.

Jag gillar äventyr. Äventyr för Henrik är att tågluffa utforska grottor tunnlar och ruiner bestiga berg forsränning cykla dressin skjuta med paintballgevär paddla kanot tälta upptäcka och utforska äventyr skattjakt köra rally och spökvandring. Jag ska i sommar fälla en 8-taggare. Det är jag och en till på Fembo som ska ut och vandra på Lyckåleden och då behöver jag en karta på samtliga etapper av Lyckåleden med grönvita stolpar, tältplatser och grillplatser utsatta och det behöver jag hjälp med. Det ska vara en terrängkarta över Lyckåleden. Jag är ute efter någon sådan karta. Var kan man få tag på någon sådan karta? Jag har försökt med allt. Jag har googlat på utsidan och jag har själv mejlat och fått kontakt med en Anne Forsberg på Svenska gång – och Vandrarförbundet på [email protected] utan resultat. Det är ett mysterium en nål i en höstack. Vem ska jag vända mig till? Så jag tänkte att vi kunde göra något åt detta. Vet du om Lantmäteriet har en sådan detaljerad karta över Lyckåleden eller på Fiske FVO eller Föreningen Lyckå Gille? Jag behöver den kartan i sommar.  Jag gillar att höra hur Kalle snarkar om natten. Dom husdjur som jag gillar trivs i Fembos pool och det är ormar, spindlar och krokodiler . Jag tänker gräva en pool på Fembos tomt. Jag gillar att lösa mysterium helst läskiga såna så jag tänkte om du också skulle vilja vara med på det.

Bild på Henrik i rosa skjorta och svart väst

 

 

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer