Projektet finansieras av Arvsfonden

Kalle Johansson – vinnare av Svensktoppen nästa 2014

Kalle Johansson är vinnare av Svensktoppen nästa 2014.

Han tävlade först i Kalmar med låten ”Den där dan” och kom till länsfinalen och vann.

Någon vecka senare blev han en av 8 som kom vidare till den stora finalen på Liseberg. Han vann också där och blev min stora idol. Han blev direkt kvalificerad till Melodifestivalen 2015 med låten ”För din skull”. Det ledde till en femte plats på deltävlingen i Östersund, men han var ändå nöjd.

Jag har väntat länge på att få se honom live igen i Kalmar.

Den 23/7 var han huvudartist på Svensktoppen nästa final och då var jag där och filmade/tog bilder på min stora idol. Och när jag ville ha en bild på honom och mig kom han fram till mig först av alla och jag var överlycklig över att han kom till mig först och vi pratade lite.

Han kommer alltid att vara min stora idol.

Text/bild Emma Lindblad

Kalle står på scen och sjunger.

Emma står bredvid Kalle. På bild syns deras ansikten.

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer