Projektet finansieras av Arvsfonden

Kärlek mellan Claudia och mig

Torsdagen den 13/3 hände något fantastiskt! Sen lång tid tillbaka har jag varit singel, men inte nu längre! Jag pratade i telefon med Mattias Håkansson, då jag hörde hans assistent skrika i bakgrunden att Claudia blivit singel och han säger: Skynda dig innan hon hittar en annan kille! Så jag la på luren och ringde till Claudia och frågade om vi inte kunde bli tillsammans, och hon köpte det! Claudia kommer ifrån Guatemala så jag får chansen att lära mig spanska, vilket jag har nytta av då jag träffar hennes mamma. Claudia har varit i Barcelona på Camp Nou, som är Europas största arena, vilket gjorde mig lite avundsjuk och irriterad.. Jag också vill dit! Hon såg då matchen mellan Barcelona- Real Madrid. Arenan används även till stora konserter. Den är 250 gånger 220 meter och är 48 meter hög.

Jag hoppas att jag och Claudia kan åka till Camp Nou i framtiden..

Ps: Vi passar då på att ta med oss Martina och Richard som hatar fotboll!! Jag ska lära dem till varje pris att fotboll är livsviktigt och det är en sport som berör hela livet.

Denna text skrevs av Andreas Pettersson.

 

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer