Projektet finansieras av Arvsfonden

Katastrof hemma hos mig

riksbyggen i toan

JAG SKULLE GÅ PÅ SKITHUSET OCH GÖRA MINA BEHOV, NÄR JAG SPOLADE BLEV DET EN BASSÄNG PÅ GOLVET. DÅ BLEV JAG FÖRBANNAD PÅ RIKSBYGGEN. DET ÄR INTE FÖRSTA GÅNGEN JAG BLIR DRABBAD AV DETTA HELVETE! DET ÄR EN SKANDAL ATT DET FÅR FÖREKOMMA SÅNT HÄR NÄR MAN HYR EN LÄGENHET AV ER. DET VERKAR SOM DOM INTE KAN INSTALLERA ETT SKIT HUS ORDENTLIGT PÅ GRUND AV ATT DOM INTE HAR KOMPETENSEN TILL DETTA. JAG SKULLE VILJA VETA VAD DERAS CHEF SKULLE SÄGA OM DETTA SLARVERI AV FÖRETAGET MAN HYR AV. JAG HAR RINGT OCH KLAGAT FLERA GÅNGER MEN DET HAR INTE HÄNT NÅGONTING ÄNNU, VILKET JAG TYCKER ÄR FÖRJÄVLIGT RENT UT SAGT.. MED DESSA ORD VILL JAG AVSLUTA MIN BLOGG. PS: JAG HOPPAS DET BLIR EN FÖRÄNDRING AV DETTA HELVETE. DETTA ACCEPTERAS INTE AV MIG OCH TROR DET GÄLLER DOM ANDRA HYRESGÄSTERNA I DETTA HUS OCKSÅ. DETTA SERVICENUMMER 0771-806806 ÄR DETTA NUMMER MAN RINGER. –

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer