Projektet finansieras av Arvsfonden

Kom ut i offentligheten, Edward

Det är förjävligt det med Edward Snowden, han måste komma ut i offentligheten och ta sitt straff som en man och inte gömma sig som han gör. Och att det är det som folk tycker att dels sättet han gör det på och dels skador i omvärlden runt omkring honom som han har åstadkommit att det kan rubba i samhället i samhällsinfrastruktur i olika debatter i riksdagen i säkerhetsfrågor.

Trots det att man gömmer sig bakom lagar och paragrafer så i längden blir det långrandigt att det kan man inte göra hur länge som helst. Att man för eller senare komma fram med den information man har att berätta vad man har gjort för fel och såna sina brott att göra en handling rätt att komma ut i offentligheten att visa var man stå för det man ha gjort och inte gömma sig.

Man ska väl kunna förbättra samhällsinformationen i media utan att det tar skada men inte överdrivet. Man ska kunna avslöja brottslingar med den teknik polisstationer har men då inte använda den teknik som spionprylar att det kan bli överdrivet med skador i säkerheten. Det är bra att lösa brott med DNA från en dator i hur tekniken löser fallet.

/ Henrik

 

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer