Projektet finansieras av Arvsfonden

Mia är ny projektledare

En bild på Maria. Maria har kort hår och en skjorta på sig.

Maria Henriksson är ny projektledare på Makt i Media.

Maria står bredvid tre hästar.

Hej!
Jag heter Maria Henriksson och jobbar sedan i mars som vikarierande projektledare här på Makti i Media. Presentationen kommer ju ett tag efter att jag börjat men det har hänt så mycket roligt sedan jag började så det har helt enkelt inte funnits tid förrän nu.

Jag bor i Svängsta på en liten gård tillsammans med min man, två islandshästar, en katt, en tupp och fyra höns. Ibland bor min dotter här också när hon inte är ute och reser.

Vi gör så mycket skoj på Makt i Media att det känns som om vi har världens roligase jobb. Som till exempel igår när vi åkte till Växjö tillsammans med vår reporter Andreas och hans assistent Martina för att intervjua damlandslaget i fotboll. Det ösregnade nästan hela dagen men där satt vi på läktaren och tittade på när de tränade för att få en intervju efteråt.

Det var så härligt att se Andreas leende när han fick pannbandet av Caroline Seger under intervjun, då spelar regn och rusk ingen roll.

Jag kommer att skriva här då och då och den som vill prata med mig får gärna ringa eller maila. Du hittar våra kontaktuppgifter under Om oss här på hemsidan.

Vi hörs!

/Mia:-)

 

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer