Projektet finansieras av Arvsfonden

Min dag den 3:e november 2015

Jag gick upp kl 7.30 då började jag med att ta mina tabletter. Sen ringde jag till min bästa vän Daniel.

Där efter bäddade jag duschade jag, åt frukost, kollade på nyhetsmorgon en stund. Kl 8.30 gick jag till Soft center där jag jobbar på et cafe då började jag med att säga hej till mina kompisar. Sen gick jag in och tog av mig ytterkläder och skor. Tog på mig mitt förkläde och inneskor det jag började jag med att sätta stå i kassan. Lite senare på förmiddagen bakade jag Rulltårta. Kl 12.00 åt vi lunch jag åt Köttfärssås med ris. kl 14.10 gick jag till Persborg där jag gick på maktimedia när den var slut hade jag sällskap av mina kompisar hem. När jag kom hem kollade jag på tv en stund sen åt jag kvällsmat där efter kollade jag på tv sen gick jag och la mig

Dela gärna!
Taggar:
  • Senaste inläggen
    Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

    Våra sponsorer