Projektet finansieras av Arvsfonden

Min resa till Öland

Destination: Öland

Nu har vi varit på en rastplats. Där åt vi frallor och drack kaffe någonstans i Kalmar på väg mot Öland. Vi är snart i Kalmar. Vi ska nu mot Ölandsbron och det är en fin utsikt. Solen skiner. Vi är där på Talluddens Campingplats på parkeringen och vänta att komma in där så vi fick shoppa först. Sen släppte de in oss på Talluddens Campingplats. Vi har varit inne i den stugan som vi ska vara och bo i. Stugan heter Solsund. Jag och Anna har delat sovrum. Vi ska nu äta på en restaurang för event, sport och musik i Borgholm. Och kollade lite i affärerna. Nu är vi på parkeringen av Solliden. Vi har där på Kungafamiljens sommarparadis där ett scoop med Kalle Svensson från Fembo personal för Fembos ekonomiska förening suttit på en av kungens porslinlejon i parken. Vi grillade kött på engångsgrill på Campingens grillar. Sen hade vi disco. Musiken kom från en mobil.

Dag 2

Vi var inne på Ölands Djurs och Nöjespark. Det enda som var öppet var djurparken. Vi fick se djuren. Men karusellerna var inte igång. Så vi fotade dem istället. Även chokladhjulen var låsta. Så därför vann vi inte något med chokladaskar. Och Pirate Island var på lagning. Sen åkte vi till Ikea. Där lunchade vi. Vi åt olika rätter per person. Jag åt köttbullar med mos och brunsås. Sen åkte vi tillbaka tillbaka till Talluddens Camping. Vi beställde pizzor och åt dem på Campingen. Sen blev det minigolf. Jag och Kalle kom på delad femte plats. Jag och Emil hade disco. Sen fick Kalle hålla i kaffebryggaren för att få god kvalite kaffe extra fin vara. Kaffebryggaren fick jag bära till receptionen.   Det var något med kaffebryggaren som det inte var som den skulle. Vi hade hoppats på att kaffebryggaren skulle fungera.

Dag 3

Jag började dagen med en dusch. Vi åt frukost. Städade vi i stugan. Och plockade ut våra väskor i bilen. Sen åkte vi mot Kalmar. Vi var på Baronen och gick. Några shoppade. Den som shoppade minst var jag. För att det inte fanns några cd-skivor. Jag hade då gått igenom alla affärena. Jag blev så trött på detta så jag satte mig på en bänk och jämrade mig. Då var jag i upplösningstillstånd. Jag visste några som var där förre oss. Dom hade säkert shoppat slut på alla cd-skivorna förre oss för att dom visste att vi på Fembo skulle ditt. Dom kom från mitt jobb, Personalbutiken.

 

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer