Projektet finansieras av Arvsfonden

Mina tre år på Makt i Media

Henrik Daleke presenterar Makt i Media gånga tre åren:

Jag är er värd:

Hej!

Jag heter Henrik Daleke.

Jag är journalist.

För Makt i Media

Makt i Media är en mediesajt.

Titta gärna in på www.maktimedia.se

Det har varit många roliga scoop och många resor. Vi har också träffat många kända artister och intervjuat dem. Men också skrivit manus till våra egenproducerade filmer. Som bland annat Träskmonstret på Skräckön. En intervju som jag har varit med om är den med Fiske-Olle. Jag har också gjort en fiskefilm som heter Trollgäddfiske. Det har också blivit en musikvideo. Jag har också gjort en Spökdokumentär. Det spökar i Blekinge.

Jag presenterar några artiklar och intervjuer som Mitt tal om makt i Media och om film och musik och mina egenproducerade projekt och också utveckla projekten till branscherna. Jag har intervjuat äventyraren Aron Anderson och om vildmarken. Jag har också gjort några Hollywoodintervjuer  som Peter Stormare och Jarmo Mäkinen.

Jag presenterar några roliga scoop, podcast och Webb TV . Som bland annat  Nakna Fakta och Webb-TV-intervjun Aron Anderson. Men också Linus och Henkes pod om Träskmonster men också film,sport och spelpodarna med Andreas.

Det har också varit många filmpremiärer med festligheter till såsom mingel. Det har varit chips,popcorn och en tårta med Makt i Media på.

I Häxans Hämnd var jag manusförfattare. I Bruna Bönor VS Ailens var jag skådespelare. I Aladdin och den underbara lampan var jag skådespelare. I Träskmonstret på Skräckön  var jag både skådespelare och manusförfattare.

Henriks plan för Träskmonstret på Skräckön

För det första. Det är nämligen tänkt så här med mina Träslkmonsterfilmer att det skulle ha blivit en Träskmonstertrilogi. Min plan var 3 fristående Träskmonsterfilmer och sen en version  där man har satt ihop alla Träskmonsterfilmerna till en enda lång film. För det andra hade  jag tänkt mig ett Träskmonstermaratontema på SF bio. För det tredje Hade jag tänkt skiva en bok om mina träskmonsterfilmer. Den hade jag tänkt ge ut till bibleoteken och sen till alla våra gruppboende samt Hollywood. Och för att detta sen ska nå en en internationell nivå för en bredare publik tänker jag göra en storsatsning av mina träskmonsterfilmer. Då kommer den att heta Sagan och Mytologier om Träskmonstret. Det innebär att jag behöver hela Träskmonstertrilogin. Jag har en baktanke. För att bevisa att den tredje Träskmonsterfilmen verkligen är den sista så måste vi börja ragga vildmark –och turismsponsorer med den anledning av en resa. Därför att jag håller på och planera Henkes drömresa en längre Expedition till en plats där mina Träskmonster finns i verkligheten. Vem hade vellat bekosta mig den resan. Vilka vill följa med på resan? Är ni verkligen intresserad att följa med på resan? Ställ upp er på kö. Är du säker på det? Men det sker på egen risk.

 

Jag hade tänk göra mina Träskmonsterfilmer till en TV-serie.

Allt ifrån filmen Träskmonstret på Skräckön och mitt tal samt fiskefilm på You Tube och till min musikvideo samt spökdokumentären Det spökar i Blekinge och till m in artikel Mitt tal om Makt i Media såsom roliga scoop och sam alla de festligheter vi haft i samband med våra filmpremiärer.

Henrik Daleke presenterar alla Makt i Medias  You Tube filmer de tre gånga åren.

Henrik Daleke presenterar Henriks och Andreas film Träskmonstret på Skräckön.

Henrik Daleke presenterar ett filmklipp på allt som Henrik Daleke har varit med om de tre gånga åren.

Henrik håller i ett gevär. Bakom honom syns en djungel.

Ur filmen Träskmonstret på Skräckön.

Ylva Andersson och Henrik Daleke håller i en Ipad

 

 

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer