Projektet finansieras av Arvsfonden

Mitt tal

Hej!

Jag heter Henrik Daleke.

Jag är journalist för en mediesajt som heter Makt i Media. Denna sajt drivs av personer med funktionsnedsättningar och består av filmproduktion, reportage, foto, podcast, webb-radio, bloggar och webb-tv.

Jag har gjort några podcasts som hur man skrämmer blondiner och om jakten på träskmonster, spelvanor och filmsnack samt OS-snack och datafiffel. Det har blivit många intervjuer som har gjorts. Bland annat några Hollywoodintervjuer som jag har varit med och gjort. Som Jarmo Mäkinen och Peter Stormare.

På min blogg som jag har på Makt i Media finns blogginlägg om bland annat Henrik Daleke spanar på filmer. Det är också om man vill ha svar på mysterier. Där tipsar jag om spökplatser. Där presenterar jag vädret.

Där här jag också Ace Wilder och Anton Ewald. Där har jag gjort reklam. Där finns också om min Halloweenfest och där finns också om Sweden Rock Festival.

Ni är välkomna att titta in där om ni går in på hemsidan www.maktimedia.se.

Igenom årens lopp har det blivit film också. Häxans hämnd har jag varit en manusförfattare. I Bruna bönor VS Aliens finns jag med i. Den har en filmpolare gjort. I Tjäräventyret har jag gjort två roller. Den en som kapten Svartskägg. De andre som spöke. I Aladdin och den underbara lampan har jag en roll som anden. Den film jag är extra stolt över att presentera är Träskmonstret på Skräckön. Jag är nämligen både skådespelare och manusförfattare för den filmen. Den filmen är den dyraste filmen som gjorts tack vare specialeffekterna. Därför översteg Makt i Medias budget. Så nu väntar jag på att få guldbaggar för mina filmer.

Jag har också gjort en dokumentär som heter Henkes spökturné. Jag har besökt några platser i Blekinge där det spökar. Det är serie med olika klipp från varje plats där jag varit på.

För den som vill bli medskribent för Makt i Media. Där arbetar man hemifrån med att skicka in material till sajten. Du använder din egen utrustning eller lånar av någon.

De som publiceras ska ha allmänt intresse. Nyheter kan vara intervjuer, webb-radio, webb-tv eller reportage. Gå in på www.maktimedia.se och tryck på länken ”Vill du bli medskribent?” Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. och hjälper dig att komma igång.

Jag har gjort en parodi för ett kommande scoop med något som heter Nakna Fakta. Vänner, kollegor och fans, lystring. Inom kort kommer ni att kunna ta del av ett helt nytt koncept av ett granskande webb-tvprogram på www.maktimedia.se

Jag har gjort en videohälsning till Zlatan. Den heter Drömmen om att få träffa Zlatan. Den finns att titta på.

Makt i Media samarbetar med BLT och Sydöstran. På båda ställena hittar ni oss på webben. Vi bloggar och skriver krönikor på Sydöstran. På Blt kan ni ta del av våra filmer och intervjuer. OBS! Du måste vara PLUS-kund för att läsa inläggen. Du hittar dem också om klickar på länken till Makt i Medias hemsida.

Ni får jättegärna stödja Makt i Media så mycket ni kan på olika sätt igenom reklam och igenom att fixa med kontakter så att Makt i Media kan överleva. Vi har nämligen ett möte om det här och det är sista 3-års projektet till hösten. Försök att få så många politiker som möjligt. Vi ska söka mer pengar.

Vi måste våga tro på oss. Vi måste våga tro på Makt i Media. Vi måste våga utmana oss själva. Att visa att vi är riktiga journalister. Att ta journalistlivet på allvar. Att gå på en enad front. Vi måste kämpa att visa att vi är journalister också kan bli riktiga.

Att gå ut i samhället som reklampelare. Men det behövs fler reklampelare. Tillsammans kan vi sprida reklam som en enad familj, som reklampelare. Det måste vi kämpa för. Det är viktigt att föra ut reklam.

Att få företagen att kolla in vad Makt i Media är för en mediesajt så att dom kan köpa tjänster av Makt i Media. Att utveckla blogginläggen till olika projekt till olika företagsbranscher. Det betyder att göra reklamen mer organiserad med podcast. Att lägga dessa podcast på våra bloggar. Därför måste vi göra Makt i Media mer företagsvänligt. Företagen kan köpa tjänster av Makt i Media. Förstår ni hur viktigt det är?

Jag är både affärsmänniska och journalist. Därför ska jag kombinera affärslivet med journalistlivet. Och därför kan jag bli konsult åt Makt i Media. Jag kan utmana mig själv. Jag är den enda som kan göra detta.  Därför att jag sätter mina ledare på jobb. Det som jag är bra på. Och det står jag för.

Därför att jag Henrik har Makt i Media i sitt hjärta vilket jag gör allvar av i och med att jag kämpar för mitt Makt i Media. Jag gör lite mer av Makt i Media på hemmaplan på min privata tid. Man kan säga att det är på denna väg jag har utvecklat våra blogginlägg till olika branscher.

 

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer