Projektet finansieras av Arvsfonden

Moomsteater föreställningen ”STORMEN” 18/10 2015

Jag hade vunnit 2 st fribiljetter till Moomsteaterns föreställning ”STORMEN” i Malmö . Min kontaktperson fixade så att hon kunde följa med på det så jag slipper åka dit själv, jag hittar inte så bra. Vi åkte tåg ifrån Kalmar till Malmö centralstation och när vi kom fram så såg vi massor av flyktingar där och vi tyckte synd om dem. Vi gick omkring på stan och jag tog lite bilder samtidigt som vi letar någonstans att äta. Det var inte helt lätt för det var mycket utländska restauranger och jag är inte så förtjust i kinamat m.m. Men till slut hittade vi ett matställe och vi kunde äta där i lugn och ro.

Efter maten satte min kontaktperson igång GPS:en så att vi inte går vilse och gick en promenad mot Folkets hus där föreställningen ska vara. Klockan har blivit 15:00 och föreställningen har börjat och jag tycker att det ska bli spännande att se det.

Föreställningen var helt underbart fantastisk. Skådespelarna var jättebra mer än det. Det var det bästa jag har sett . Jag och min kontaktperson mötte en av dem på bussen ner till centralen och vi sa till henne att ni är jättebra m.m och hon blev jätteglad.

När vi kom till centralen så skaffade vi biljetter till hemresan och jag till min förvåning betalade 4 kr och min kontaktperson 7 kr och vi gick till kundtänst/information för vi trodde att det var något fel. Men det var det inte så vi var nöjda med det. Vi hade en bra hemresa trots mycket folk men det gick bra. Jag kunde somna gott på natten.

mooms1

mooms2

mooms3

Text och bild: Emma Lindblad

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer