Projektet finansieras av Arvsfonden

Musikschlaget

Musikschlaget Karlshamn 16/4 2016

Lördagsmorgon kl 6 gick jag upp och gjorde mig i ordning för att åka iväg till Karlshamn. Kl 8 gick bussen till Karlskrona för att byta till tåg Karlshamn. Väl framme så gick vi till hotellet och checkade in samt tog det lugnt innan vi gick till Lokstallarna där tävlingen ska vara.

Kl 13:40 var det dags för soundchecking för mig och det gick jätte bra. Efter gick vi tillbaka till hotellet för att ta igen oss och samt plocka fram det som jag ska ha på mig.

När vi kom fram så började vi att fixa håret sminka och byta kläder. När jag var klar så gick jag och satte mig ner hos min kontaktperson och bakom mig satt min syster, pappa och hans flickvän. Det var många duktiga artister som uppträdde där och när det var dags för mig att gå upp så vara jag inte alls nervös, men typ slutet av låten kom känslorna fram och började nästan gråta men jag körde på.

Juryn hade svårt att bestämma sig för vem dem skulle skicka till finalen i Sundsvall men till slut kunde dem enas och det blev inte jag men jag blev inte ledsen för det för jag tyckte att det var kul och jag gör gärna om det igen och juryn sa till mig att dem tyckte om min klädsel m.m på scenen

Jag blev intervjuad både före och innan tävlingen i både tidning och radio så ni får läsa och lyssna.

 

http://24kalmar.se/2016/04/07/emma-sjunger-i-musiktavling-for-funktionshindrade-spannande/

Ni får se också mitt youtube klipp från det.

/ Emma

Emma Lindblad

 

Dela gärna!

Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer