Projektet finansieras av Arvsfonden

På plats i huvudstaden

I morse åkte vi från Bergåsa med flygbussen till Kallinge flygplats. Väl där vid incheckningen hade jag hoppas på att en av ledarnas ögonskuggor och läppstift och nagellack och maskara hade åkt tillbaka till Kallinge från Stockholm. Typiskt en av dem som brukar slarva bort saker. Det hade varit ett scoop om något. Vi är nu i Stockholm. Och sitter på en buss på väg till stan. Till den del där vi ska hålla till.

Jenny och Mia shoppade på Coop och sen direkt till bostaden. Väl där satt vi och vänta på Sofia Ledarp. Så jag fick mig en intervju där.

På stan såg vi fotbollsspelarna. Jag fick lugna ner en hypernervös Jenny och hon var så nervös att hon hoppade ur stolen så jag klappade henne på axeln. Vi käkade mat på ett ställe. Jag berättade frågade om de hade sett min videohälsning. Det väl det sista hoppet.

Vi har varit på Sveriges på Television och där fanns bolibompadraken.

/Henrik

Andreas tillsammans med några av spelarna i fotbollslandslaget.

Makt i Medias medieproducenter sträcker upp armar i luften. Bakom dem syns ett flygplan.

 

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer