Projektet finansieras av Arvsfonden

Skärgårdsfesten

Jag började med och käka på Scandic och såg lite grann på beachball där. Sen gick vi upp bland stånden och där träffade vi Peter Holmström och han var ensam. Vi gick sen upp mot torget. Där gick jag fram och frågade vad det kostade att gå på backstage. Hon jag frågade var snorkig för hon sa att det kan du hålla på och fråga hur länge som  helst men du lär inte komma längre än så. Jag hade faktiskt tänkt mig skriva in mig på deras lista för journalister på Vip Press för att se på Sean Banan. Men det blev inte av. Så några provade på karusellerna men inte jag.

 

Henrik intervjuvar sig själv om skärgårdsfestivalen:

1. Hur många kroppkakor käkade du under Skärgårdsfestivalen?
Svar: 50 stycken. Dom satt som dom skulle. Dom smakade gott. Jag kunde inte komma ut ur restaurangen av egen maskin eftersom magen putade ut så jag fick hjälp därifrån så det blev ett besök på toa också. Men det som var under all kritik var hur den restaurangen skötte städningen av toaletten. Den fanns i en liten skrubb i en garderob mörkt var det och fanns inga lampor och skulle man torka sig så fick man använda sig av en borste med långt skaft och det luktade förjävligt. Tänk var pinket skulle ta vägen för att inte kunna se strålen i mörkret för då kan ju ha hamnat på kläderna. Så jag läxade upp dom.

 

2. Hur var underhållningen på puben och vad serverades där?
Svar: Bra musik där många bra Sean Banan – låtar bland annat Sean den förste banan och Copacabanana. Puben jag var på var Stars and Stripes och dom spelade Sean Banan – låtar och sen serverade dom mig många goa ölar gratis.

 

3. Vad tycker du om skärgårdsfestivalen?
Svar: Jag tycker att det var  goda drycker och god käk där med mycket bra underhållning där till.

 

4. Hur var skärgårdsfestivalen på Sturkö?
Svar: Jo jag var där men då på natten för att det tog mig hela dagen att komma dit ut jag seglade utan båt. Väl där blev det värsta dansshowen utan musik. Musiken hade tystnat. Artisterna hade gått hem.

 

5. Fick du något napp på scoop när du dansade på Sturkö under skärgårdsfestivalen?
Svar: Jo det fick jag. Massor alltså. Bland annat en dans med en gädda jag fångade på kastspö.

 

6. Vad var bäst?
Svar: Det var kroppkakorna och sen puben Stars and Stripes goda ölar och när jag seglade ut till Sturkö utan båt och dansen med gäddan jag fångade på kastspö samt bra musikunderhållning.

/Henrik

 

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer