Projektet finansieras av Arvsfonden

Störd och stoltgalan

Tidig lördag morgon den 5/12 samlades jag och de andra från Klippansektionen Kalmar för att ta tåget till Stockholm och gå på Störd och stolt galan i Stadshuset. Tåget gick kl 06:59 och var i Alvesta 08:21 för att byta till snabbtåget X2000 till Stockholm som kom ungefär 15 min senare. Den tågresan var lång och lite skakig när man ska till Bistron för att köpa något fika.

När vi var framme i Stockholm mötte vi 2  andra som kom dagen innan och vi gick och åt med dem innan vi åkte tunnelbana till Avik och gick därifrån till SCANDIC hotell.

På hotellet checkade vi in oss och vissa av oss gjorde i ordning för kvällen som tex dusch m.m. Kl 15:00 var det information om kvällen och dagen efter. Där efter var det dags att göra oss fina med att sminka, fixa håret, ta på oss finaste kläderna, skor och smycken.  Vi åkte bussar till Stadshuset Blå hallen och när vi gick på röda mattan så kände vi oss som stjärnor. Det var jätte fint där inne med borden uppdukade till middagen senare.  Uppför trapporna var det mingel med cider i glas och får chans att umgås med andra från hela Sverige och det har kommit lite kändisar och vår huvudgäst är då Madelene Stuart, fotomodell med downs syndrom. Alla gäster gick ner gemensamt nedför trappan och det var hur häftigt som helst. Som om man vore någon kunglighet. Vi gick till vårt bord och vi fick jätte god mat, dryck och efterätt och under tiden fick vi underhållning, tal och prisutdelning. Efter det var det dans uppe i Gyllene salen till dansbandet Drifters till midnatt. Jag blev fotograferad av många för att de tycker att jag snygg och hade fin Klänningen och Smycke. Jag dansade med några olika personer. Vid midnatt går bussarna tillbaka till Hotellet och vi somnade gott.

Dagen efter åt vi en underbar frukostbuffé samt packade och gjorde oss klara för utcheckning. Det blev någon typ föreläsning med Jeffrey Ige om hans idrott och möte om framtiden inom Klippan och FUB. Efter lunchen var det dags att åka iväg hem till Kalmar. Först tunnelbana till Stockholm Centralstation sen tåg till Alvesta sen till sist Kalmar.

/Emma

3

4

11

19

28

29

30

33

34

36

37

50

51

53

58

qqkjzgzovuw7hgtx0tgw

Dela gärna!

Taggar:
  • Senaste inläggen
    Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

    Våra sponsorer