Projektet finansieras av Arvsfonden

Vill folk ha svar på mysterier?

Vill folk ha svar på mysterier? Kan det finnas konspirationer där? Kom till Makt i Media och Henrik Dalekes Hemliga Agendas kundtjänst för researchuppgifter och privatspaning. Här kan man boka resor. Nu kommer svaret på Arkiv Henrik baserad på Henkes spökturne. Jag skulle utveckla mig lite. Eftertraktan är visst stor har jag förstått efter mitt filmtal jag hade på Makt i Mediasfilmpremiär av Henrik Dalekes film Träskmonstret på Skräckön. Jag skulle bekämpa monster på andras toaletter. Så jag passar också på att göra reklam för lättare uppdrag och svårare uppdrag. Hoppas att organisationer och föreningar haka på. Nu när vi håller på och pratar om TV – program vi skulle göra en avstickare/synas i så tänkte jag på Arkiv X men för att vinkla det till något verkligt har vi Ghost Hunters som är svaret på Det Okända.

Vi kan länka en podcast till den här texten:

/Henrik

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer