Projektet finansieras av Arvsfonden

Roliga scoop

För länge sen på Fembo då jag hade mina skräckfilmer i min bokhylla innan de hamnade i förrådet hade jag en filmkväll då Jenny Lenemark jobbade på Fembo då jag, Jeremy, Jenny P och Jenny Lenemark såg på Jason Fredagen den 13:onde. Det var då i det sammanghanget som Jeremy skrämde Jenny Lenemark och det var då som Jenny Lenemark hoppade flera meter upp ur soffan och la en klick i soffan av rädsla. Och till följd av detta skrämde Jenny Lenemark upp Jenny Persson och jag Henrik var kolugn och skrattade.

Nästa grej som också var för länge sen då Jenny Lenemark jobbade på Fembo då jag hade Hans Håkansson en av mina förre detta kontaktpersoner som också var en filmkväll och det var Fredagen den 13:onde. Det var jag, Jenny Lenemark och Hans som såg den filmen. Och mitt i filmen kom väl Patrik och sa att det var strömavbrott och då lånade Patrik ut sin ficklampa till Jenny Lenemark och då fumlade Jenny Lenemark på proppskåpets proppar. Upp på allt hon pillar på går allt sönder. Och sen ringde Jenny Lenemark upp Fembos fastighetsmäklare Roland Åkesson på sin mobil och sa som det var att det var ett strömavbrott. Dagen efter kom fastighetsmäklaren Roland Åkesson och tryckte på en propp och visade. Ja det var väl den proppen då det visste väl jag då sa Jenny Lenemark. Och då lurade fastighetsmäklaren Roland Åkesson Jenny Lenemark och filurade. För han hade drukit lite vin med sin dotter Sophie.

Året är 2007 och Jenny Lenemark och Joel Sjövik jobbade på Fembo. Vi åkte ut till Verkö för att fiska upp fisk. Vi hade inte plats för kastspöet i Jenny:s bil så vi fick vevva ner bilfönstret så att kastspöet som stod lutad mot bilfönstret stack upp ur bilfönstret. Nu tror jag att Arkiv X varit på Verkö för att min keps blev spårlöst försvunnen när den flög i plurret och då la Joel sig på magen och försökte föreställa sig vara den levande fiskehåven så han försökte håva in den med sin hand men det var strömt där ute på den udden och det var då lönlöst att leta och då drog han upp handen men för häftigt så att han skar sig så han fick åka till sjukhus för att sy den av sin egen mamma som då hade jouren på sjukhuset. Vi misstänker att det var en monstergädda som varit framme. Den lurar under klipporna och den som hittar kepsen i gäddans mage måste alltså tampas med gäddan och det sker på egen risk. Det var en militärkeps och det var favoritkepsen.

Fortsättning följer…

Text: Henrik

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer