Projektet finansieras av Arvsfonden
Lättläst

André Holgård om livet på Farmen

Under flera veckor har vi kunnat se André Holgård i dokusåpan Farmen. För Madeleine och Claudia berättar André om livet på Farmen, om vänskapen till konkurrenten Mats och vilka raggningsknep han använder sig av.

Hur kommer det sig att du kom med i Farmen?
– Det var så här att jag sökte inte till Farmen, utan en vän som håller på med inspelningen frågade mig om jag ville vara med i det. Självklart svarade jag JA för att det verkade som en sjukt kul grej.

Hur var det att vara med i Farmen?
– Det var sjukt kul. Självklart var det stunder då det var lite jobbigare men överlag så tycker jag att det var mycket lättare än vad jag trodde att det skulle vara.

Hur länge spelades Farmen in?
– Inspelningen var i 2 månader typ.

Blev du förälskad i någon under inspelningen?
– Nej det blev jag inte. Jag fick mer kärlek till en som jag blev väldigt bra kompis med, som jag än idag på utsidan är väldigt bra kompis med, Mats Falck.

Hur går det med kärleken?
– Kärleken går väl både upp och ner. Har inget förhållande just nu. Need to find the right one.

När du har sett programmet i efterhand, tycker du att TV4 visade upp en rättvis bild av dig och ert arbete?
– Jag kollar varje dag och jag tycker TV4 har gjort ett bra jobb. Nu får jag bara hoppas att det håller i sig så att dom inte vänder mot mig nu, men det tror jag inte att dom ska göra.

Vad har du för raggningsknep?
– Mitt raggningsknep är att vara mig själv. Charmig på mitt eget sätt samt få den jag raggar på att skratta för är hon glad är jag glad. win win.

Vilken är din favoritmat?
– Jag är en allätare när det kommer till mat men just nu för tillfället så är det en köttbit pommes och bea. Annars helt vanlig kebabtallrik.

Vad gör du på fritiden?
– Det blir en del träning för min del, nästan 6-8 pass i veckan. Annars blir det umgås med kompisarna, kolla på farmen och sen självklart en och annan utgång om helgerna.

Text: Madeleine och Claudia
Foto: André Holgård

En glad André tittar in i kameran

 

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer