Projektet finansieras av Arvsfonden

Camilla Lööke fann kärleken på Farmen

Camilla Lööke har sin kompis Sara att tacka för medverkan i Farmen. Själv hade hon inte sett ett avsnitt av den populära dokusåpan när hon blev antagen.
– Min första tanke var ”hur i hela friden kunde jag gå med på detta?”, berättar Camilla Lööke, deltagare i Farmen.

Varför sökte du till farmen?
– Det var helt och hållet min kompis Saras påhitt. Hon tyckte att det hände för lite i mitt liv, att jag var så bonnig och att jag skulle vara en klockren kandidat i Farmen. Så hon ringde sina kontakter på Strix och berättade om mig. Det var för tre år sedan och då hade inspelningen redan börjat för den säsongen av Farmen. Men hon vägrade att ge sig så hon träglade på. Hon sa att detta var en toppenidé och att jag skulle älska det. En dag när jag träffade henne på ett event sa hon att vi skulle hälsa på några. Det visade sig vara personerna från Strix. Det hela slutade med att jag stod på castingen två dagar senare och tänkte ”hur i hela friden kunde jag gå med på detta?”. Jag hade aldrig sett programmet men såg det som en oerhört kul utmaning.

Vilka arbetsuppgifter hade du på Farmen?
– Jag hade främst hand om byggjobben på Farmen och hade alltid någon form av ansvar för detta. Jag kallades för snickardottern och construction queen. Lina och jag blev också väldigt tidigt ansvariga för stallet och mjölklaget. Jag trivdes som fisken i vattnet. Det var oerhört kul att snickra. När det gällde djuren var det kul att se hur en relation byggdes upp genom att alltid vara nära dem.

Har du någon sambo?
– Sedan Robin och jag kom hem från Farmen så har vi tekniskt sätt bott ihop. Vi har två lägenheter och bor lika mycket hos båda, men vi har inte skrivit oss hos någon än.

Vad gör du nu?
– Just nu sitter jag med en kopp te i handen i soffan tillsammans med Robin. Vi har precis tittat på dagens avsnitt av Farmen när kultingarna ploppade ut en efter en. Kul att se att det väckte minnen.

Brukar du blogga på din fritid?
– Jag startade en blogg i samband med min medverkan i Farmen. Det är någonting jag velat göra länge, men inte riktigt tagit tag i. Nu har jag äntligen gjort det och ångrar mest att jag inte började tidigare. Det har blivit många läsare under en kort tid och jag har fått så oerhört mycket positiv feedback, vilket är jättekul. Så in och läs www.camillalooke.se

Har du något jobb?
– Jag jobba på DNB som säljare. Det är världens bästa jobb.

Hur ser din framtid ut?
– Mycket av svaren får tiden utlysa. Jag har uppnått många utav de mål jag satt upp. Men jag hoppas självfallet på en framgångsrik karriär, att jag är omringad av personer jag värderar högt och att alla kommer vara friska och krya. Jag ser ljust på framtiden. Jag har hittat kärleken och har ett bra jobb som jag trivs med. Vore oförskämt att önska något mer.

Vad gör du på din fritid?
– Många anser att min fritid är oerhört stressad, jag har valt att se det som om jag är oerhört effektiv istället. På fritiden är jag tränare för ett killag i handboll som är födda år 2000. Jag har inte gett upp min egna karriär som handbollsspelare riktigt än, trots att skadorna försöker hålla mig tillbaka så roar jag mig med att spela för damlaget i samma klubb, Stockholms Polisen. Jag prioriterar vänner, god mat och självfallet pojkvännen Robin.

Tittar du själv på dokusåpor?
– Jag sitter klistrad framför teven varje kväll när Farmen går. Annars blir det faktiskt inte med så mycket tv-tittade. Jag var dock helt besatt av Big bang theory, Suits och Entourage under en period.

Har du någon filmidol?
– Nej, det tror jag inte.

Vad skillnaden på Falun och Stockholm?
– Oj, vilken svår fråga! Mitt hjärta kommer alltid att slå för Falun och det kommer alltid att vara mitt hem. Det är mycket som skiljer dem båda städerna åt men och andra sidan så har nästan alla mina vänner flyttat hit så jag känner mig som hemma på den fronten iallafall . Jag ser fler karriärmöjligheter i Stockholm men när det är dags för att starta familj kommer det troligtvis att vara i Falun.

Reporter: Niclas Friberg
Foto: Modelhouse 

Camilla Lööke har blå arbetsbyxor på sig och höga mörka klackskor.

Camilla Lööke trivdes som fisken i vattnet på Farmen.

Camilla Lööke har klackskor på sig, blå arbetsbyxor och en svart tröja.

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer