Projektet finansieras av Arvsfonden

Favorit i repris

Magnus Carlsson är alltid lika glad över att se oss och vi ställer klurigare frågor för varje gång. Här kan du se och läsa om hans syn på sig själv som snygg och samarbetet med Sonja Aldèn och Jessica Andersson.

Hur är det att stå på scenen med Jessica och Sonja?
– Det är jätteroligt måste jag säga. Det låter jättefånigt, men när vi sattes ihop så hade vi ju inte jobbat ihop tidigare. Så vi visste inte riktigt hur vi skulle låta och så där, men vi kände ju varandra. Och så när vi satte igång att repa den här turnen så klaffade allt jättebra. Så våra röster låter toppen ihop tycker jag! Och vi har jätteroligt både framför och bakom scenen.

– Så nu när vi kan den här showen så pass bra så kan man busa med varandra ganska hårt. Jag tror inte publiken ser alltihop, men vi har lite småbus för oss! Men vi har jätteroligt och det är fruktansvärt kul att jobba med dessa två tjejer!

Hur känns det att göra en julkonsert på Luciadagen?
– Det känns väl jättebra, kändes väl lite konstigare när vi började turnen. Vi började ju i mitten av november då började vi uppe i Luleå. Då känns det lite konstigt, då är det ju inte riktigt jul än. Men nu när vi kommit fram till Lucia och det varit advent hit o dit, nu är det snart jul så det här känns ju jätteroligt!

Hur känns det att vara så snygg?
– Snygg?! Åhh..! det var en bra fråga. (Magnus börjar skratta generat )ja, alltså.. jag.. öhm.. om man säger såhär, på scen håller man på att fixa till sig och man är så bra man kan. Men du skulle se mig på morgonen, då är jag iiinte så snygg! Det känns ju jätteroligt att folk uppskattar hur man ser ut och så där, men det är inget man går omkring och tänker på, jag gör det inte!

Hur ser du på framtiden?
– Jag ser på framtiden jätteljust, det skall bli fruktansvärt roligt att sätta tänderna i nya projekt framöver. Jag har alltid en massa rävar bakom öronen och en massa ideer. Jag har ideer fram till 2015 i alla fall, som jag skall ta tag i. så jag har att göra, jag älskar mitt jobb!

Du verkar ha många fans, hur gör du?
– För att få många fans!? Det roliga är att jag har ju jobbat så pass länge, sedan 1994 hade vi ju vår första hit. Och det är ju ett antal år sedan. Nu har det blivit så att man samlat på hög. Barbados har sina fans och när jag var med i Alcazar så skaffade vi oss fans där. Nu när jag är soloartist så blir det fans som tycker om mig där och plussar man ihop de där så blir det en ganska stor publik, och det är jätteroligt.

– Det roliga med min publik är att de är ganska vana vid att jag gör lite allt möjligt. Gör jag en julkonsert, eller gör jag en discoskiva, eller sjunger jag folkmusik. De bryr sig inte så mycket och kommer ändå och det är jag väldigt glad över. Så jag är stolt över mina fans, det är jag.

Magnus Carlsson är glad. Han ler.

Magnus Carlsson

Text: Andreas och Jenny

 

Dela gärna!

Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer