Projektet finansieras av Arvsfonden

Heléne på Vedeby Dagcenter

Andreas har ställt några frågor till Heléne som arbetar på Vedebys dagcenter.

Hur trivs du och arbeta inom handikappsomsorgen? – Mycket bra!

Hur ställer du dig till Makt i Media? – Jättebra, så ungdomarna blir hörda och sedda och har möjlighet och veta vad det finns för några utbud inom kultur och dylikt på stan.

Vad gör du på din fritid? – Jag sysslar med hantverk. Jag tycker om musik och gå på konserter. Tycker om att resa och sen så kommer jag från Malmö som jag gärna åker ner till. Sedan har jag ett hus som det alltid finns att göra på.

Har du varit på Malmöfestivalen? – Ja det har jag varit. Har även varit på roskildefestivalen som är en internattionell rock festival där man har möjlighet att tälta då festivalen varar onsdag till Söndag. Där har många kända band uppträtt som jag sett, såsom bob marley, Santana mfl.

Ska du gå och titta på Tomas Ledin på telenor Arena? – Nej tyvärr. Men jag var och såg Miss li i konsthallen här i karlskrona.

Makt i Media drivs genom en arvsfond. Vad tycker du om det? – Mycket bra, jag hoppas projektet Makt i Media kommer att fortleva. Det är en bra insats och jag önskar lycka till i framtiden.

Text: Andreas Pettersson

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer