Projektet finansieras av Arvsfonden
Lättläst

Henriks liverapport från Christmas Night

Den 13 december åkte Makt i Media till Kalmar för att gå på julkonserten Christmas Night. Med penna och papper dokumenterade Henrik allt som hände.

Började med ett scoop på ÖB:s parkering. Blondinen Caroline hittade inte nyckelhålet i minibussen. Typiskt blondiner. Blondiner och nykelhål är nog inte så vidare bra kombination.

Vi sitter i en minibuss på väg mot Kalmar. Inga fler scoop i sikte. Men vi få väl se huruvida om det blir fler scoop. Första stoppet var på en Preem-mack att göra en 7:a på huset och tyvärr blev det inga Ölands-scoop där att bli inlåst.

Vi befinner oss i Kalmar nu. Vi sitter i en restaurang och väntar på käket. Det blir en plankstek på fläskfile. Maten där var god. Caroline käkade som en häst. Sen shoppade vi godis och läsk att ta med oss till Kalmarsalen. Vi är nu på plats där julshowen Christmas Night ska sättas igång. Det var bra julsånger de sjöng. Sonja Alden och Jessica Andersson sjöng mycket mycket bra och är snygga brudar. De sjunger mycket bättre än vad Kalle sjunger. Hoppas ni vet vad det betyder. Då ska man gissa sig till det. Går inte att jämföra. Den liknelsen går liksom inte ihop.

Det var både låtar vi kände igen som Å helga natt och låtar som vi inte kände igen. Och andra låtar på amerikanska bland annat en av ABBA:s julsånger. Så Claudia, Anna och Emil tog sig en dans bland stolsraden där vi satt. Vi skrattade gott. Vi sjöng med dom låtar vi kände igen. Julshowen är klart sevärd och väl mycket bra koregrafi, välgjord, välsjungit och mycket bra framträdande på scen. Artisterna gjorde mycket väl bra ifrån sig. Vi delade ut visitkort till dem. Vi fick deras autografer.

Text: Henrik 

christmasnight

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer