Projektet finansieras av Arvsfonden
Lättläst

Mats från Farmen: ”Folk gick över gränsen”

Mats Falck är en av deltagarna i årets upplaga av Farmen på TV4. Men skulle han göra om det? Och tycker han att det var rätt person som vann?

Hur kom du med i Farmen?
– Jag var lite nyfiken på hur det var att leva under dom enkla förhållandena och jag gillar utmaningar. Dock trodde jag inte att den psykiska påfrestningen skulle bli så jobbig som den blev.

Vad tyckte du om att vara med i Farmen?
– Det var oerhört lärorikt att vara med. Jag vill inte ha det ogjort men skulle absolut inte göra om det då jag tycker att folk gick över gränsen med hur man agerade mot varandra.

Hur kändes det när både du och André åkte ur Farmen samma dag?
– Väldigt snopet måste jag säga. Jag trodde att jag satt säkert där uppe och hade väl börjat planera lite inför finalveckan. Men man fick verkligen lära sig en läxa att inte ta ut något i förskott.

Du är kompis med André. Träffar du några av de andra?
– I André har jag hittat en vän för livet. Vi ringar och pratar med varandra ganska ofta och jag måste säga att han är en helt underbar människa. Maria har jag också lite kontakt med.

Tycker du att det var rätt person som vann?
– För att vinna Farmen ska man vara en stark person som ska orka med ett tung fysiskt arbete och en tung psykisk påfrestning. Alla som tog sig till finalen visade att dom klarade det på olika sätt. Jag kan säga så att den person som vann var en stark person på många sätt.

Intervju: Claudia

En glad Mats har en svart mössa på sig.

 

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer