Projektet finansieras av Arvsfonden

Misstagens Mästare

Misstagens Mästare är ett evengemang där framgångsrika entreprenörer och företagare delar med sig hur man kan lära sig av sina och andras misstag. ”Man måste våga satsa för att lyckas”, menar projektledaren Daniel Ritter.

Daniel Ritter arbetar som projektledare på Företagarnas huvudkontor i Stockholm. Han ansvarar för olika större nationella event som till exempel roadshowen Misstagens Mästare.

Misstagens mästare – blev det som ni hade tänkt er?
– Det tycker jag absolut! Detta är tredje året vi kör Misstagens Mästare och andra året som jag är ansvarig, totalt har vi varit på ett 15-tal orter över hela landet sedan starten. Men Karlshamn utmärker sig genom att vi nog aldrig har varit så många förut, kring 370 deltagare – extra roligt i en liten stad som Karlshamn. Onekligen finns här ett stort intresse för företagande och inte minst ett bra samarbete mellan näringslivets olika representanter, t.ex. Företagarna och kommunen. Jag hoppas att deltagarna också känner sig nöjda och att de fått med sig både tips och inspiration till sitt eget företagande, och inte minst vetskapen om att det är okej att misslyckas – man måste våga satsa för att lyckas.

Hur har ni marknadsfört er?
– Dels genom Företagarnas och andra lokala nätverk. Via annonsering på Facebook, utskick till Företagare, kontakt med företagare via telefon, samt annonsering i lokala tidningar – tryck och webb.

Intervju: Anette Gullming
Foto: Redaktionen

 

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer