Projektet finansieras av Arvsfonden

Rapport från Melodifestivalen i Malmö

Vi har intervjuat några artister från Melodifestivalen på Elite Hotel Savoy. Vi har precis varit på Burger Kings. Det blev hamburgare där. Vi har intervjuat Helena Paparizou, Linus Svenning, Elisa Lindström och Yohio.

Linus är en av de artister på Melodifestivalen som vi ska intervjua på Hotel Elite Savoy. Scoop. Glömde fodralet till kameran. Man ska inte parkera minibussar med högt tak i parkeringshusen. Caroline och Jenny höll på att köra vilse i parkeringshuset. Typiskt blondiner. In a Action Jenny i action blondinen fick hålla sig i förarsätet medan Caroline körde. Snacka om blondiner.

Vi har precis kommit in lägenheten som vi hyr som är hur stor som helst. Jättestort och finns en TV med två fjärrkontroller en till TV:n och en till satelliten.

Henrik gör en Livesändning av Melodifestivalen.  Vi var i pressrummet för att intervjua en person.

Nu sitter vi och väntar på artisterna på Malmö Arena där Melodifestivalen ska äga rum. Ishallen håller just nu på att fyllas på med folk. 12 till 15000 platser. Tid 20.00. Förväntningarna på artisterna är skyhöga. Programledarna kommer fram på scen. Nu ska det snart sättas igång. Inledningsvis börjar med Yohio. Flaggorna svajas. Yohio:s låt var okey. Sjöng bra. Aleo. Hennes låt är också bra fast bättre. Låter som en korsning av amerikansk/indiskt och är klämmig. Uno Svennings låt mycket väl bra och är okey. Elisas låt är poplåt som är mycket väl bra spelat. Kan nog hamna i andra chansen. Bedrom är också en bra låt fast mina smaklökar säger något annat är en popig låt tros allt. Han har inga dansare i sitt bidrag. Kommer från Azerbadjan.

Hennes låt är ingen höjdare. Den blir nog utröstad. Hon sjunger som en jazzig variant av en operalåt. Dags för nästa låt som sjungs av Sylvester. Det är med gitarrer. Den här låten är en blandning av jazz och pop ungefär som en jazzig poplåt. Han kommer till andra chansen. Det är snart dags för sista låten Survivor med Helena Paparizou. Mycket väl bra poplåt som passar min smak är klämmig. Jag vill se Yohio och Helena Paparizou i final. Spänningen är olidlig Vi väntar på röstningen. Hoppas de röstar så Yohio och Helena Paparizou kommer till finalen. Ryslig väntan. De i greenroom är väldigt hoppfulla och säkert försöker få nerverna i styr.

Text: Henrik
Foto: Makt i Media

Artisten Mahan Moin dansar.
Mahan Moin. Foto: Mikael Persson, MiP Media.

Alvaro Estrella sjunger i en mikrofon.
Alvaro Estrella. 
Foto: Mikael Persson, MiP Media.

Sylvester Schlegel sjunger i en mikrofon och spelar gitarr.
Sylvester Schlegel. Foto: Mikael Persson, MiP Media.

Ellen Benediktson sjunger i en mikrofon.
Ellen Benediktson. 
Foto: Mikael Persson, MiP Media.

Anna på Makt i Media intervjuar Helena Paparizou.
Anna ställer några frågor till Helena Paparizou.

Jenny på Makt i Media intervjuar en glad Helena Paparizou.
Jenny ställer frågor till Elisa Lindström. 

Makt i Medias redaktion är middag på ett köpcenter.
Middag på Emporia.

Makt i Medias redaktion äter kvällsmat.
Kvällsmacka i vår lyxiga våning mitt i centrala Malmö. 

– See more at: http://maktimedia.se.preview.citynetwork.se/nyheter.asp?arkiv=ja&month=1&year=2014#sthash.pBxZYJkD.dpuf

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer