Projektet finansieras av Arvsfonden

Svensk Damtidning om prinsessbröllopet

Makt i Media intervjuade Svensk Damtidning om prinsessbröllopet

Hur upplevde brudparet bröllopet?
– Jag tror att de var mycket lyckliga . Det syntes på dem.

Vad serverades för mat och tårta?
– Det serverades en 4-rättersmeny, första en massa svenska delikatesser som lax, skagenröra, sill med mera. Sedan smörbakad laxöring med sparris, sen kalvfilé med morötter blomkål med mera, och sist en marängtårta med jordgubbsmousse, vit choklad och smultron. Bröllopstårtan var 1 1/2 meter hög och bestod av 700 franska macroner.

Var kommer brudparet att bo?
– Till en början bor de kvar inne på Manhattan, men när de ska bilda familj kommer de säkert att antingen flytta utanför stan New York, eller till London. Madeleine har också antytt att de kanske flyttar hem till Sverige då.

När bestäms bröllopresan?
– Bröllopsresan är redan bestämd – och just nu befinner sig brudparet på hemlig plats. Än så länge vet vi inte var.

Vad tyckte gästerna om bröllopet?
– Alla verkade ha jätteroligt, och många har kallat festerna för Årets Partyn.

Vem hjälpte dem att planera bröllopet?
– En stor stab från hovet hjälpte dem att planera bröllopet, men de bestämde mycket själva också. Bröllopsgeneralen hette Håkan Pettersson, han hjälpte även Victoria att planera sitt bröllop.

Vad tyckte Svensk Damtidning om bröllopet?
– Vi tyckte det var jättefint, bättre än vi trott, och vi blev alla väldigt rörda över att Chris var så kärleksfull mot sin brud.

Intervju: Anna

Bröölopsfoto på Prinsessan Madeleine i vit brudklänning och Chris i svart frack

Copyright Kungahuset.se
Foto: Ewa-Marie Rundquist

 

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer