Projektet finansieras av Arvsfonden
Lättläst

Tur i kärlek på Farmen för Robin Stenberg

Robin Stenberg hade aldrig sett Farmen när han fick frågan om att vara med. Trots konflikter och hårt arbete finns det inget han ångrar.
– Jag var mig själv till hundra procent, säger Robin Stenberg, deltagare i TV4:s Farmen.

Hur kom det sig att du sökte till Farmen?
– Det var Strix som ringde och frågade om jag ville medverka i Farmen. Jag hade aldrig kollat på Farmen men visste lite vad det gick ut på. Först tackade jag nej, sen ringde jag mina föräldrar och frågade vad de tyckte om det. Båda tyckte jag skulle medverka. Dagen efter ringde Strix mig igen och då tackade jag ja.

Hur var det att vara med? Hur upplevde du konflikterna?
– Det var väldigt tufft att vara med. Det väldigt lite mat, dålig med sömn och mycket jobb. Men samtidigt var det ett väldigt roligt äventyr. Jag lärde mig mycket och fick ett helt annat perspektiv på mitt liv, hur bra jag egentligen har det här hemma. Eftersom jag inte hade så mycket energi så var konflikterna inget jag la så mycket energi på.

– Jag kunde ju nästan räkna ut innan programinspelningen att det skulle bli tjafs och bråk så det var lugnt för mig. Jag var ärlig från dag ett och sa alltid vad jag tyckte och tänkte, vilket ibland kanske stack i någras ögon.

Hur var det att leva som på 1800-talet?
– Det var en upplevelse att få leva som de gjorde på 1800-talet. Människorna som levde då var inga latmaskar. Det var hårt jobbande människor. Efter min medverkan i Farmen så har jag fått en väldig respekt för bönder.

Blev du vän med någon efteråt?
– Jag hade ju äran att få träffa min livs kärlek på Farmen, Camilla. Det var inget jag hade trott innan. Det var verkligen skitkul. Camilla och jag hänger stort sett dygnet runt med varandra och vi har riktigt kul.

Finns det någon ångrar från Farmen?
– Jag ångrar ingenting. Jag vet exakt vad som hände och hur jag betedde mig. Tittarna får se väldigt lite av det hela. Jag var mig själv till hundra procent och därför finns det inget jag ångrar.

Intervju: Anette Gullming

FARMEN ROBIN STENBERG

Farmen 2016. Robin Stenberg.

Foto: Erik Josjö/TV4

Dela gärna!
Senaste inläggen
Ansvarig utgivare: Marting Eneborg, Reaktor sydostOm cookies

Våra sponsorer